UK flag

Stagiair Marketing & Communicatie

Wij zijn op zoek naar een stagiair Marketing & Communicatie. Het is een meewerkstage maar natuurlijk heb je wel ruimte voor een eigen opdracht. Als stagiair Marketing & Communicatie ben je onderdeel van het team. Je werkt volwaardig mee en krijgt veel vrijheid. Zelfstandigheid en ondernemendheid zijn daarom belangrijk.

 

Je gaat bijdragen aan het marketingplan en de strategie. Het schrijven voor website, nieuwsbrieven en social media en het maken van content voor social media. Ook help je mee met het verder uitbouwen van onze webshop primus.direct in binnen- en buitenland. We ontwikkelen onze sites en applicaties volgens onze eigen visie en strategie. Dit geeft ons veel vrijheid maar het vergt ook een grote mate van creativiteit. Uiteraard bieden wij je een passende stagevergoeding.

Over Primus zetmeelpapier

Primus Wafer Paper B.V. is trots op dat de ouwelfabriek anno 1916 is ontstaan. ‘Primus’ levert traditioneel aan de bakkerij, koek, snoep en cakedecoratie-industrie en is daarmee uitgegroeid tot een internationale onderneming. Primus is wereldmarktleider op het gebied van dun en flexibel zetmeelpapier en exporteert naar ca 50 landen. Primus is toegewijd om dé voorkeurspartner van onze klanten te blijven en monitort continu het algehele proces om kwalitatieve producten te leveren met de beste service.

De afgelopen jaren heeft Primus Wafer Paper B.V. een uniek productieproces ontwikkeld. Door combinatie van zetmeelwetenschap, walsdroog- & chemische technologie-, biotechnologische-, en fysiologische kennis en inzichten, produceert Primus Wafer Paper B.V. hoogwaardig zetmeelpapier. De volgende stap is efficiëntere productie van hoogwaardige zetmeelpapier met verbeterde eigenschappen waardoor nieuwe innovatieve toepassingen tot de mogelijkheden gaan behoren. Denk hierbij aan intrede in de sector farmacie, land- en tuinbouw en de verpakkingsindustrie.

Primus Wafer Paper B.V. zit midden in een veranderproces van een productieorganisatie naar innovatie- & marktgerichte organisatie. Een uniek proces dat ze zichzelf opnieuw mag uitvinden en inrichten.

WAT GA JE DOEN

- Meeschrijven marketing- en communicatie plan;
- Verder uitbouwen strategie op het gebied van marketing & communicatie;
- Content maken voor onze websites primuswaferpaper.com & primus.direct;
- Content maken voor onze Social Media kanalen;
- Verder uitbouwen van de websites en onze webshop in binnen- en buitenland;
- Meewerken aan vakbeurzen

JOUW PROFIEL

- Gemotiveerd, zelfstandig, communicatief vaardig en vooral enthousiast;
- Derde- of vierdejaars stageplek;
- Beschikbaar voor vijf dagen in de week en in principe werken we op kantoor;
- Minimaal HBO werk en denkniveau;
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

BEN JIJ ONZE NIEUWE STAGIAIR MARKETING & COMMUNICATIE?

REAGEER DAN SNEL!